INFORMÁCIÓK

Pihenés a "Hegyalja Kapujában"
TOVÁBB

Népház

A Szerencs város szívében található Népház Panzió*** könnyen megközelíthető, kiváló kiindulási pont a környék nevezetességeinek felkeresésére. A három csillagos minősítésben részesült panzió ideális választás a kikapcsolódni vágyóknak letisztult eleganciájával és vendégközpontú szemléletmódjával.

A Makovecz Imre által tervezett és 1989-ben átadott Népház épülete a város főterén található . Az alaprajz koncepciója, hogy a főtér mellett egy közösségi funkcióra alkalmas fedett, városi teret hozzon létre egy nagy aulával, amelyből a földszinten a nagyobb helyiségek nyílnak, az emeleten pedig az irodák és vendégszobák találhatók. Az aula tengelye és udvari üvegfala Szerencs egyik legfontosabb műemléke, a gótikus református templom felé fordul.

Lehetőségek

A 7 db kétágyas vendégszoba mindegyike légkondicionált, WI-FI kapcsolattal rendelkezik, televízióval és mini hűtőszekrénnyel felszerelt, mely szolgáltatásoknak köszönhetően minden vendég otthonosan érezheti magát. 24 órás recepciós szolgálatunk hétvégén és ünnepnapokon is a vendégek rendelkezésére áll. Nálunk nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és SZÉP Kártyával is fizethet.
A Népház földszintjén található - szintén a panzióhoz tartozó, 80 fő befogadására képes Makovecz terem remek helyszínt biztosít kisebb- és nagyobb létszámú összejövetelek megtartására, valamint céges rendezvények, oktatások, meetingek és konferenciák színvonalas lebonyolítására is. A terem 100 m2 alapterületű, nagyméretű ablakaival természetes megvilágítású, légkondicionált, WIFI kapcsolattal rendelkezik. Terembérléshez kapcsolódóan vállaljuk étel-ital bekészítését, valamint konferenciatechnikai eszközök biztosítását igény szerint.
A város történelmi atmoszférája, a környék változatos tája, és a térség fürdőkultúrája biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását.
7 db kétágyas szoba
80 fő befogadóképességű konferenciaterem
WI-FI kapcsolat
Zuhanykabinos fürdőszobák
Televízió
Nemdohányzó szobák
Mini hűtőszekrény
Ingyenes parkoló

Népház Panzió

3900 Szerencs, 
Kossuth tér 1.
Huszárvár Hotel
Recepció
(+36)20/353-0122
huszarvarhotel@gmail.com

Virtuális túra Szerencsen