Háromcsillagos Panzió

TOVÁBB

Háromcsillagos a Népház Panzió

A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft. üzemeltetésében lévő Népház Panzió felújítása és a szobák számának bővítése sikeres pályázat eredményeképpen valósulhatott meg. A pályázat részeként a kft. vállalta a háromcsillagos panzió minősítés megszerzését.

A Makovecz Imre által tervezett és 1989-ben átadott épületben eredetileg négy vendégszobát terveztek, amely hosszú évekig szolgálta a látogatók kényelmét.

Azonban az eltelt évtizedek után elérkezett az idő, hogy a kor elvárásainak megfelelően, egy magasabb szintre kerüljön a már Népház Panzió néven működő szálláshely.

Pályázati forrásból a meglévő négy vendégszobák plusz három szobával kerültek kibővítésére, melyhez tartozik egy színvonalas közösségi tér. A helyiség alkalmas az étkezések lebonyolítására, ugyanakkor önálló helyszínként is bérelhető konferenciák, rendezvények szervezéséhez.

A panzió minősítését egy háromtagú Minősítő Bizottság végezte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által előre meghatározott szakmai követelményrendszer szerint. A P*** kategóriában a Népház Panzió megfelelt, így a MSZÉSZ Bíráló Bizottságának döntése alapján 4 évre szóló védjegyhasználatot biztosító védjegylicencia-szerződést kötött a Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft.-vel.

Bízunk benne, hogy Önt is mielőtt vendégeink között fogadhatjuk!

Népház Panzió

3900 Szerencs, 
Kossuth tér 1.
Huszárvár Hotel
Recepció
(+36)20/353-0122
huszarvarhotel@gmail.com

Virtuális túra Szerencsen